Frozen yogurt maskin Frozen yogurt maskin Frozen yogurt maskin

Frozen Yogurtmaskin!

 

Häng med i den nya trenden och erbjud era kunder frozen yoghurt!

Om du har en restaurang, gatukök eller glassbar så är Avego´s frozen yogurt maskin rätt val. Med Avego´s frozen yogurtmaskin får ni en driftsäker och billig frozen yoghurtmaskin som kommer att tillverka er frozen yoghurt i många år.  Avego´s frozen yoghurtmaskin håller högsta kvalitet och säljs i dag i ca 90 länder runt om i världen.

Avego´s frozen yoghurtmaskin är utrustad med två tankar på 12 liter, två fryscylindrar på 1,7 liter vardera och tvist funktion samt mikroprocessor styrning för att kontrollera att det blir en jämn och fin kvalitet på yoghurten.

 Avegos frozen yoghurtmaskin är utan tvekan den mest prisvärda på marknaden och uppfyller alla krav för att tillverka fantastiskt god frozen yoghurt.  

Vi har valt att endast visa en typ på vår hemsida, om det finns speciella önskemål så kan vi säkert möta dessa med någon av våra andra modeller. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi har rikstäckande service och installationsorganisation till hjälp för att garantera våra kunder en snabb service och driftssäker frozen yoghurtmaskin.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och offert.  Vi erbjuder leasing avtal genom vår samarbetspartner Wasa Kredit. Vår målsättning är att alla skall ha råd att köpa/leasa en mjukglassmaskin till sin verksamhet.

Tveka inte, kontakta oss i dag för en offert!

Frozen yogurt maskin

 

Frozen  yogurt maskin

Förberedd för två smaker med mikroprocessorstyrning, tvist funktion och gravitations matad.

Cylinder

Den här maskinen är utrustad med två fryscylindrar på 1,7 liter styck.

Tank

Maskinen är utrustad med två tankar på 12 liter styck.

Indikator

När det är för låg nivå av yoghurt i tanken kommer en indikatorlampa på frontpanelen att tändas ”ON”. Då är det dags att fylla på.

Standby funktion

Maskinen är utrustad med standby funktion vilket innebär att maskinen håller temperaturen under 4,4°C i tanken och cylindern när maskinen inte används under längre tid.

Mikroprocessor styrning

Funktionen reglerar automatiskt kylningen genom att kontrollera viskositeten i yoghurten. Detta för att se till att yoghurten som produceras håller en jämn kvalitet.

 

Frozen yogurt maskin

 

Räknare

Räknar funktionen kontrollerar hur många koppar som produceras per dag och hur många som har producerats totalt.

Volym

Maskinen producerar 390 koppar (80g) /timme vid 4°C yoghurt temperatur och 24°C rumstemperatur.

Temperatur display

Displayen visar temperaturen i tanken och i cylindern kontinuerligt.

Säkerhets system

Maskinen är utrustad med låg och hög temperatur givare som förhindrar maskinen att överfrysa glassen och samtidigt förhindrar överlast på motorn.

Högtrycks givare som förhindrar kompressorn att överhettas

Termisk givare som förhindrar motor att överhettas.

Maskinen levereras med luftkylning som standard. Vattenkylning finns att köpa till som option. Även luftpump finns att köpa till som option. 

Installation

Höjd x Bredd x Djup

1474 x 553 x 654mm