Professionella mjukglassmaskin och frozen yogurtmaskiner samt tillbehör!

 

Är du på jakt efter en mjukglassmaskin eller frozen yogurtmaskin så har du kommit till rätt sida. Spaceman har producerat maskiner under många år och finns nu represeterade i ca 90 länder i världen. Spaceman tillverkar högkvalitetsmaskiner som är användar och rengörings vänliga. Klika på länken här så får ni se en video på hur man rengör maskinen på ett enkelt sätt. Till video!

Vår målsättning är att kunna leverera en mjukglassmaskin eller frozen yogurtmaskin som vid normal skötsel kommer att fungera i många år i er verksamhet. 

 

Detta är kvalitetsmaskiner till ett fantastiskt pris, fråga oss!

Vi kan erbjuda direktköp eller leasing avtal med vår samarbetspartner WASA Kredit. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er verksamhet bäst när ni väljer mjukglassmaskin eller frozen yogurtmaskin.

 

Mjukglassmaskin och Frozen yogurtmaskin

Med en mjukglassmaskin eller en frozen yogurtmaskin kan ni servera era kunder mycket god mjukglass och frozen yogurt samtidigt som det är en väldigt bra investering för er verksamhet. För att läsa mer om vår mjukglassmaskin och frozen yogurtmaskin så finner ni mer information i menyn ovan. Har ni frågor eller är intresserade av någon av våra produkter, tveka inte för att höra av er till oss!

 

 

OBS! Alla priser som visas på sidan är netto priser. Frakt och moms tillkommer. 

Uthyrning

Avego AB hyr inte ut några maskiner på korttidshyra men vi leasar ut maskiner genom Wasa kredit. När det gäller kortare uthyrningar som exempelvis till evenemang och mässor så går det bra att kontakta vår samarbetspartner Bergamunken som har ett stort utbud av olika typer av maskiner.